FibreGuard

Onze sofa's zijn bekleed met FibreGuard, een onderhoudsvrije, vlekvrije en milieuvriendelijke stof. Zo hoef je je geen zorgen te maken over vlekken en kan je écht ten volle leven in je sofa, met het hele gezin.

FibreGuard stoffen zijn...

  • Onderhoudsvriendelijk en makkelijk te reinigen
  • OEKO-TEX®-gecentrificeerd en milieuvriendelijk
  • Kind- en diervriendelijk
  • Duurzaam en kwalitatief
  • ...
     

FibreGuard-stoffen reinigen in 4 stappen

Dankzij de vlekvrije stoffen zorgen onze sofa's voor gemoedsrust. Gemorst op je sofa? Geen probleem, volg gewoon deze stappen!

1. Een vlek? Geen probleem! 

Bij vlekken van modder, ketchup, plasticine of lippenstift verwijder je het residu eerst met een theelepeltje. Voor andere vlekken, zoals inkt of koffie is dit niet nodig. Neem een kijkje op het YouTube-kanaal van FibreGuard om de juiste behandeling te bekijken per type vlek.

2. Deppen met water

Dep de vlek met water en een vel keukenpapier. Maak geen cirkelvormige bewegingen om te vermijden dat de vezels van het keukenpapier in de stof terechtkomen.Spoel en hethaal dit tot de vlek niet meer zichtbaar is op het keukenpapier.

3. Water en cirkels

Voeg meer water toe en wrijf voorzichtig met een microvezeldoekje. Indien nodig kan je wat huishoudzeep gebruiken. Nu kan je wel cirkelvormige bewegingen maken.

4. Laat langzaam drogen

Opgelet: gebruik geen haardroger of gelijk welke andere warmtebron. Laat de vlek drogen op kamertemperatuur.