Over ons

KlaartjeSofa is een concept van interieurstyliste Klaartje Ceelen ('t Kleyne Huis). Tijdens haar zoektocht naar een mooie, kwaliteitsvolle, degelijke en modulaire sofa kwam ze terecht bij SofaHost. Hun sofa's kon je niet vinden in een toonzaal van een meubelwinkel, maar wel bij de zogenaamde hosts, mensen en gezinnen die zelf een eigen modulaire sofa in gebruik hadden en graag hun ervaringen delen.

Klaartje was vooral gewonnen door de unieke troeven van de sofa's: modulair, onderhoudsvriendelijk, vlekvrij en passend in vrijwel elk interieur. Enige tijd later besloot ze om SofaHost over te nemen en verder uit te bouwen.

SofaHost wordt KlaartjeSofa

Omwille van de coronamaatregelen in 2020, was het concept rond de hosts niet langer haalbaar, maar de troeven van de sofa's blijven natuurlijk wel overeind. Omdat de naam SofaHost de lading niet langer dekte, besliste Klaartje om een naamswijziging door te voeren. KlaartjeSofa was geboren!

Uitproberen in 't Kleyne Huis

Een KlaartjeSofa uitproberen kan nog steeds! Niet bij de verschillende hosts, maar wel in 't Kleyne Huis, de interieurzaak van Klaartje Ceelen in Geel.

Honderden tevreden gebruikers

Inmiddels vind je onze sofa's terug in heel wat woningen. Steeds perfect passend in het interieur, én passend bij de levenswijze of (gewijzigde) gezinssituatie. Want in onze sofa wordt geleefd.